www.tepa.info
Terveydenhoitoalan palvelujärjestöt TEPA ry                                                                         Terveydenhoitoalan palvelujärjestöt TEPA ry


TEPAn logo

ETUSIVU
LAUSUNTOJA
UUTISIA
ARKISTO
LINKIT
YHTEYSTIEDOT
PALAUTE


Terveydenhoitoalan
palvelujärjestöt TEPA ry
Nuijamiestentie 5 B
00400 Helsinki
P. 09-477 2344
F. 09-477 2314
www.tepa.info
leila.salonen(at)fysi.fi
Ajo-ohje


Linkit
Kelan tilastollinen vuosikirja 2009. Suomen virallinen tilasto, Kela 2009. (pdf, 6000 kt)

Vuosikirjaan on koottu tilastot Kelan hoitamasta sosiaaliturvasta yhdistäen pitkiä aikasarjoja ja tuoreinta tietoa vuodelta 2009. Tietoa sairausvakuutuksesta alkaen sivulta 125.
Kelan internetsivuilla ovat myös aiemmat Kelan tilastolliset vuosikirjat vuodesta 1996 alkaen, joten tilastotietoa on saatavilla 1970-luvulta lähtien. Tilastolliseen vuosikirjaan on koottu laajasti tilastotietoa Kelan sosiaaliturvaetuuksista yhdistämällä pitkiä aikasarjoja ja tuoreinta tietoa vuodelta 2009. Vuosikirjan tilastot kattavat sairausvakuutuksen lisäksi, lapsiperheiden etuudet, työttömyysturvan, kuntoutuksen, opintotuen, asumistuet sekä eläke- ja vammaisetuudet.

Yksityiset terveyspalvelut

THL tekee valtakunnallisen tilaston yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottajien lääninhallituksille/aluehallintovirastoille lähettämistä toimintakertomuksista. Tilastossa on tiedot palveluntuottajan oman henkilökunnan ja sen toimitiloissa toimivien itsenäisten ammatinharjoittajien määrästä ja avohoitotoiminnan, radiologian sekä laboratoriotoiminnan laajuudesta. Tiedot esitetään maakunnittain. Tiedot ovat saatavissa vertailukelpoisina vuodesta 1996 alkaen. Laitospalvelutiedot kerätään hoitoilmoitustiedonkeruulla. Tuorein tilastoraportti "Yksityiset terveyspalvelut 2007" löytyy sivuilta kokonaisuudessaan.


   © Terveydenhoitoalan Palvelujärjestö TEPA ry